børn af alkoholikere

Om Camilla Schou

Terapi for voksne børn af alkoholikere

Jeg blev født i 1976 og boede med min far, mor og lillebror. Da jeg var 11 år, begyndte min mor at drikke. Hun fortsatte med det, lige til hun døde af det 20 år senere.

At vokse op med en mor der drak, kunne sætte sine spor. Dette var bl.a. dårligt selvværd, en følelse af altid at skulle tage ansvar for alting. Dermed har hele mit liv været én stor kamp. Jeg var ikke i stand til at mærke min krop, følelser og behov og levede mit liv igennem andre.

Jeg gik ned med en depression, da jeg var i starten af tyverne. Derfra kæmpede jeg mig fri af selvudslettelse og mørke. I dag har jeg mulighed for at leve et liv fyldt med frihed, kærlighed, nærvær og masser af sjov og nydelse. Jeg har lært at passe på mig selv og have det godt med sige nej og sætte grænser. Hvor på jeg PÅ SAMME TID kunne fortsætte med min store empati og lyst til at være der for andre.

Jeg har igennem tiden fundet og testet essentielle og værdifulde metoder, til at komme igennem de mørke perioder på og til at bryde de selvsaboterende mønstre.
Og fordi jeg nu er i så god kontakt med mig selv, ved jeg med det samme, hvad jeg har brug for at gøre, når jeg indimellem løber panden mod muren.

Jeg lever et lykkeligt liv, sammen med min elskede mand Anders og vores tre vidunderlige drenge – Bertram fra 2006, Simon fra 2010 og Buster fra 2015.

Jeg har fundet min rette vej og jeg vil elske at hjælpe og inspirere dig til at finde din….

voksne børn af alkoholikere

Voksne børn af alkoholikere – vi lever livet videre!

Jeg er oprindeligt uddannet biolog og har en Ph.D grad i sundhedsvidenskab. I 2013 startede jeg min virksomhed på deltid ved siden af mit forskerjob, for at kunne holde foredrag for voksne børn af alkoholikere.

I 2016 gik jeg 100% selvstændigt og afholder nu udover foredrag også workshops, mentorforløb og 1:1 sessioner, jeg har lavet adskillelige online kurser, har flere bøger undervejs og har nu som nyeste skud på stammen, udviklet denne online portal, fordi jeg i den grad ønsker at hjælpe så mange mennesker som overhovedet muligt.

Du kan læse mere på www.camillaschou.dk

Har du lyst til at læse referencer fra tidligere børn af alkoholikere? Så læs mere her! Referencer

Sidebar