Fra depression til styrke og kærlighed

Hvem er jeg?

Jeg er oprindeligt uddannet biolog og har en ph.d. grad i folkesundhed. Jeg er gift med Anders, som jeg har 3 dejlige drenge med – Bertram fra 2006, Simon fra 2010 og Buster fra 2015.

Jeg blev født i 1976 og boede med min far, mor og lillebror. Da jeg var 11 år, begyndte min mor at drikke og fortsatte med det, til hun døde af det 20 år senere.

At vokse op med en mor der drak, satte spor som dårligt selvværd, en følelse af altid at skulle tage ansvar for alting, og at hele mit liv var én stor kamp. Jeg var ikke i stand til at mærke min krop, følelser og behov og levede mit liv igennem andre.

Som 22-årig fik jeg en depression, der tvang mig til at se nærmere på mit liv. Og igennem de sidste 20 år har jeg arbejdet intenst med at forstå og acceptere min historie, så den ikke længere har magt over mig.

Jeg har fundet essentielle og værdifulde måder at komme igennem de mørke perioder på og til at bryde ud af mit dårlige selvværd.

Jeg har til tider stadig brug for at skrælle lag af modstand og uhensigtsmæssige overbevisninger af mig. Men fordi jeg nu er i så god kontakt med mig selv og min essens, ved jeg med det samme, hvad jeg har brug for.

Jeg har fundet min rette vej, og jeg elsker at hjælpe og inspirere andre til at finde deres….

Skal vi finde din rette vej sammen?

Trin-For-Trin Moduler

Du får en langt bedre forståelse af dig selv, så du kan stoppe bebrejdelserne og kritikken af dig selv – fordi det IKKE handler om, at du er hverken dum eller forkert.

Eksklusivt fællesskab med ligesindede

Få sluppet ensomheden og forkerthedsfølelsen, den tykke facade som du gemmer dig bag, pleaser-rollen, jagten på anerkendelse…

Din Rette Vej

Kom i gang gratis i dag

Inkluderet i online platformen:

24/7 adgang online

+55 Trin-for-trin videoer

15 Timers selvhjælps materiale

Eksklusiv adgang til netværk & fællesskab

Ugentlige opdateringer

Ekstra selvhjælps materiale (2 bonus kurser)